InHout Interieurbouw.
We design your imagination!

Al sinds 1975 Vertaalt Reinier en zijn team uiteenlopende interieurideeën naar design, creatieve en oogstrelende ontwerpen van hoogstaande kwaliteit.

De werkzaamheden waren in het begin voornamelijk uit tafels en stoelen, inmiddels verzorgen wij een geheel ontworpen interieur waar we op zoek gaan naar een mooie harmonie tussen wensen, mogelijkheden en design.
Niets is voor ons te gek.

Ambacht & Maatwerk!

Wij leveren 100% handwerk, geheel op maat en met oog voor detail. Het materiaal, de afwerking, de stijl: als het niet perfect is, is het wat ons betreft niet af. Van ons kunt u een persoonlijk, eerlijk en zo volledig mogelijk advies verwachten, zodat u de keuze maakt die bij u past, met een eindresultaat waar u écht tevreden over bent.

100% handwerk
We combineren het ambachtelijke vakmanschap van toen met het moderne en verfijnde design van nu. Zo heeft kwaliteit op een ander niveau!
Eigen werkplaats
Wij ontwerpen en realiseren al onze projecten in onze eigen werkplaats, waar wij beschikken over alle benodigdheden voor houtbewerking. Vervolgens wordt uw nieuwe
masterpiece snel en doordacht geplaatst,
Passie en enthousiasme
Het team van InHout Interieurbouw bestaat uit enthousiaste, creatieve, vakkundig opgeleid, en gemotiveerde mensen. iedereen met zijn eigen passie voor creatie.

Wij bieden expertise en kennis

Meubels op maat volgens uw eigen wensen of volgens onze creativiteit, het kan allemaal.

U kan zelf aangeven welke maatvoering, design, kleur, houtsoort U wenst, wij kunnen U daarbij adviseren.

De mogelijkheden in interieurinrichting en interieurafwerking zijn eindeloos.

Maak optimaal gebruik van de ruimte in je woning met maatwerk design meubels. Je kan op InHout interieurbouw rekenen voor het uitwerken van uw geheel interieur, volledig op maat.

  • Maatwerk interieurs voor bedrijven.
  • Maatwerk meubels en interieurs.
  • Maatkasten van beter materiaal.
  • Verschillende uitstralingen
  • Houten badkamerkast op maat.
Boekenkast op maat
Een maatwerk boekenkast laten maken is een perfecte manier om op een praktische wijze uw ruimte in te delen.
Interieur Horeca
Wij creëren ontwerpen die aansluiten bij de eisen en wensen van de klant en passen bij de horecagelegenheid.
Een kantoorinrichting naar uw wens en binnen uw budget
InHout Interieurbouw ontwerpt, ontwikkelt en monteert uw kantoormeubel op maat. Een bureau, vergadertafel, kast, ontvangstbalie op maat gemaakt behoort tot de mogelijkheden.
Van idee naar een definitief ontwerp
Ons streven is om niet alleen om een zo mooi mogelijk ontwerp te maken, maar ook de functionaliteit staat hoog op. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat voor u werkt. Zo maken wij een persoonlijk ontwerp speciaal voor u.